Po avarijos 27-erių C.Thomas organizme nustatytas dvigubai didesnis nei leistinas girtumo laipsnis (Didžiojoje Britanijoje leistina riba vairuoti – 0,8 promilės). Susidūrimo metu buvo sužeistas policijos pareigūnas, o avarijos kaltininkė susižalojo petį.

Nustatyta, kad tikybos mokytoja ne tik vairavo išgėrusi, bet ir viršijo greitį bei nebuvo įjungusi šviesos žibintų.

„Panelė C.Thomas gyvena kartu su vyresne seserimi. Tąkart jos laiką leido mieste ir šiek tiek apsipyko, jos sesuo nesusivaldė ir ėmėsi fizinio smurto. Tuomet C.Thomas nusprendė, kad geriausia jai būtų judėti namo, tačiau ji suklydo sėsdama prie vairo“, – sakė kaltinamosios atstovas Hywelas Jamesas.

Nors C.Thomas buvo atimta teisė vairuoti 16 mėnesių, tačiau mokyklos, kurioje ji dirba, vadovybė nusprendė, kad tikybos mokytoja toliau tinkama eiti šias pareigas, todėl iš darbo neišmetė ir skyrė jai tik papeikimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją