Vienoje Maskvos sankryžoje, ties Cvetnoj bulvaru, vairuotojas užblokavo visą eismo juostą, kai jam pristabdžius iš automobilio nepaaiškinamai iškrito dėžė su sekso žaislais.

Nors nėra aišku, kurioje automobilio vietoje jis laikė kartoninę dėžę ar kaip ji iškrito, tačiau netrukus visas šis įvykis tapo išties linksmu.

Kaip pasaulis sužinojo, kas yra dėžės viduje? Ką gi, nelaimėliui vairuotojui bloga diena virto dar blogesne, kai dėl lietaus kartoninė dėžė suplyšo ir visas jos turinys išbyrėjo ant gatvės.

Kadangi Cvetnoj bulvaras yra netoli Maskvos centro ir čia nuolat pilna žmonių, netrukus šis reginys sulaukė nemažai žiūrovų, praneša „Pravda“.

Iš pradžių tai atrodė kaip nelaimingas atsitikimas, tačiau praeiviai, supratę, kokie daiktai mėtosi gatvėje, ėmė juoktis. Jeigu tai būtų nutikę prieš dešimt metų, to niekas nebūtų net įamžinęs, nes nelabai dar buvo kuo. Tačiau dabar viską valdo vaizdo fiksavimo įrenginiai ir socialiniai tinklai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)