Šią informaciją atskleidė J. May „Sunday Times“ išspausdintame komentare, kuriame taip pat teigiama, kad jis buvo užsisakęs 200 000 svarų sterlingų kainuojantį „Ferrari“, kai J. Clarksonas netiesiogiai iš jo atėmė darbo vietą.

„Mes visi trys buvome per žingsnį nuo naujo trejų metų kontrakto su „Top Gear“, po kurio mes neabejotinai būtume oriai metę šį darbą ir jį perleidę naujai kartai, o patys vis dar jaustumėmės gyvybingi, – rašė 52-ejų TV žvaigždė. – Buvo likę suderinti keletą detalių dėl laikotarpių ir kitų paprastų dalykų, bet pirminė dokumento versija jau gulėjo ant mano stalo. Tai buvo ypatinga garbė ir vieną kartą gyvenime pasitaikantis įvykis – kvietimas toliau vesti didžiausią pasaulyje TV šou, ir nebūkime kuklūs – už labai dosnų atlygį“.

Po to, kai BBC nusprendė nebepratęsti sutarties su J. Clarksonu, ilgamečiai jo bendražygiai J. May ir R. Hammondas taip pat pareiškė, kad neliks laidoje „Top Gear“.

„Viskas, kas buvo suplanuota ateičiai, sudužo tarsi nukritęs kalėdinis žaisliukas. Viskas dingo. Viskas, išskyrus „458 Speciale“ užsakymą, kuris jau buvo pateiktas „Ferrari“ gamyklai ir buvo likę suderinti tik paskutines detales. O c**k, kaip aš sakydavau, kol buvau televizijoje“, – toliau rašė J. May.

Praėjusią savaitę buvusi „Top Gear“ vedėjų trijulė kartu su vyriausiuoju prodiuseriu Andy Wilmanu buvo pastebėta viename iš barų, bet J. May teigia, kad kol kas dėl jų ateities veiklos nėra jokio aiškumo.
Ferrari 458 Speciale A
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)