Norintieji dalyvauti konkurse „Mano pasakojimas apie „Audi“ savo istorijas gali teikti bet kokia norima forma ir formatu: tai gali būti motyvacinis laiškas, vaizdo pasakojimas, daina, nuotraukų koliažas, eilėraštis arba prezentacija. Svarbiausia kuo kūrybingiau išreikšti savo aistrą sportiniams automobiliams ir norą Bikerniekų trasoje išbandyti „Audi R8“ su „RS“ modeliais. Be to, konkurse gali dalyvauti ir vairuotojai, kurie neturi „Audi“ automobilio.

Konkurse galima dalyvauti iki rugpjūčio 4 dienos 24 val. Savo pasiūlymus reikia siųsti elektroninio pašto adresu auto@delfi.lt. Nugalėtojas bus skelbiamas rugpjūčio 5 dieną šio straipsnio apačioje. Jį išrinks DELFI ir „Moller Baltic Import SE“ atstovai, kurie įvertins istorijos turinį, ir tai, ar autoriui pavyko turinį pateikti kūrybiškai.

Konkurso laimėtojas dalyvaus „Audi sportscar experience“ renginyje, kuris vyks rugpjūčio 11 d. Konkurso nugalėtojui „Moller Baltic Import SE“ užtikrins kelionę lėktuvu (anksti ryte) pirmyn ir atgal (vėlai vakare) iš Vilniaus į Rygą.

Konkurse gali dalyvauti asmenys, kuriems yra ne mažiau nei 25 metai – ši sąlyga susijusi su renginio „Audi sportscar experience“ dalyvių atsakomybės draudimu. Taip pat dalyvis privalo turėti galiojantį B kategorijos vairuotojo pažymėjimą.

Konkurso nugalėtojas taps didžiausio Baltijos šalyse „Audi“ sportinių automobilių renginio, vyksiančio rugpjūčio 8-18 dienomis, dalyviu. „Moller Baltic Import SE“ kompanijos atstovų teigimu, iš pradžių lietuviams renginį norėta surengti „Nemuno žiedo“ trasoje Kačerginėje, tačiau, dėl jos neatitikimo „Audi AG“ iškeltiems saugumo standartams, šios minties buvo atsisakyta.

Tad visi renginio dalyviai rinksis Bikerniekų trasoje prie Latvijos sostinės, kur jiems bus pasiūlyta išbandyti 20 naujų „Audi R8“ superautomobilių, taip pat ir „Audi RS6“ bei „Audi RS7“ automobiliai.

Sportinius „Audi“ modelius išbandys apytikriai 500 kviestinių svečių iš Latvijos ir Lietuvos – ne tik esami klientai ir žiniasklaidos atstovai, bet ir potencialūs pirkėjai bei „Audi“ atstovybių partneriai. Vairuotojų instruktažu pasirūpins „Audi“ instruktoriai iš Vokietijos, kurie taip pat atsakys ir į visus rūpimus klausimus.

Konkurso nugalėtoju skelbiamas Ginas Trinkūnas, atsiuntęs nuoširdų laišką apie svajonę išbandyti „Audi R8“ ir aistrą sportiniams automobiliams bei „Audi“ modeliams kūrybingai išreiškęs vaizdo klipu, kurį siūlome pasižiūrėti visiems.

Sveikiname nugalėtoją, su juo susisieksime nurodytu elektroninio pašto adresu. Dėkojame visiems dalyvavusiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)