„Moterų ralis“ – tai pramoginis automobilių renginys, kurio metu dalyvės savo automobiliais turės įveikti specialiai šiam renginiui paruoštą vaizdingą maršrutą, pakeliui atlikdamos įvairias įdomias ir nesudėtingas užduotis bei rungtis, ekipažai susipažins su kelio knygos („legendos“) skaitymo ypatumais bei smagiai praleis laiką gamtoje.

Dalyvių automobilio ir jo papuošimo (apipavidalinimo), kaip ir ekipažo narių, teminis atitikimas renginio dvasiai bei komandos pavadinimui bus atitinkamai įvertintas keliose nominacijose.

Minimali ekipažo sudėtis: 2 žmonės (vairuotoja ir šturmanė), o kad būtų smagiau, į moterišką kompaniją siūloma pasikviesti ir papildomų komandos narių – draugių, kurios talkintų renginyje ir palaikytų smagią renginio atmosferą. Maksimalų leidžiamą komandos narių kiekį riboja tik automobilio sėdimų vietų skaičius.

Planuojama, kad orientacinio ralio trasa bus apie 150-200 km. Registruotis į renginį galima iki balandžio 3 d. (adresu 4rally.eu/moteru-ralis).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją