Galima teigti, kad šio „BMW i8” vairuotojas rado optimalų sprendimą. Jis nustebino Weeze oro uoste (Vokietija) susirinkusius žiūrovus, kai atvykęs į superautomobilių renginį per sekundę paslėpė automobilio numerius.

Šio filmuko autoriaus teigimu, BMW vairuotojas vėliau pasakojo, kad numerius paslepia dėl to, kad automobilis nuotraukose gražiau atrodytų.

Nepaisant to, ar ši versija yra tikroji, ar toks prietaisas padeda išvengti baudų už greičio viršijimą, „BMW i8” superautomobilių traukos lenktynėse pasirodė puikiai. Jis išbandė jėgas su „Mercedes-Benz“ C63 AMG ir „Porsche 911 GT3“ bei abiejų šių automobilių vairuotojams parodė, ko vertas hibridinis variklis.

Gamintojai nurodo, kad „BMW i8” montuojama jėgainė yra 362 AG pajėgumo, o automobilis 100 km/val. greitį pasiekia per 4,4 sek. Vis dėlto atsižvelgiant į pranašumą prieš kitus traukos lenktynių dalyvius, tikėtina, kad šio i8 savininkas „patobulino“ ne tik automobilio numerių lentelę.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)