Tai – specialiai pagal Ilajaus pageidautas technines charakteristikas sukurta BMW koncepcija su 42 ratais, kuriuos suka 19 „Porsche“ variklių – kiekvienas iš jų generuoja po 459 AG (319 kW).

Toks monstras būtų vairuojamas trimis sukiojamų ratų ašimis – pasukus vairą, visų ašių ratai pasisuktų vienu metu. O jei trys ašys – tai ir trys vairai. Savaime suprantama, taip pat ir trys vairuotojo vietos. Laimei (ar nelaimei), visi vairai suktųsi sinchroniškai, tad valdytų stipriausias. Bet kaip automobilis elgtųsi kelyje iki to momento, kol kiti du vairuotojai pripažins trečiojo pranašumą?

Fantastiniame automobilyje įrengta ir didžiulė bagažinė su oro ventiliatoriais. Už vairuotojo vietos įrengtame salone žaidimams erdvės, oro ir... žaislų, savaime suprantama, lyg ir neturėtų trūkti.

Ilajaus dėdė panūdo į fantastinio automobilio projekto įkišti savo trigrašį ir be tam tikrų monstro variklių aušinimo modifikacijų ir pavarų dėžės specifikacijų (visi varikliai būtų sujungti su viena greičių dėže) pasiūlė nežemišką koncepcinį BMW modelį pavadinti 4219ELI.

Jei BMW nepradės serijinės šio modelio gamybos, pasaulyje, ko gero, atsiras nemažai nusivylusiųjų.