Kaip pranešama, grupė „Citi Bank“ vadovų vietoj galimų „Brexit“ scenarijų ruošimo pasirinko kelionę automobiliais po Prancūziją. Pasak „Business Insider“, grupė vadovų, kurie specializuojasi užsienio valiutų prekyboje, išvyko į savaitgalio kelionę po Prancūziją.

Atrodytų, nieko svarbaus apie automobilius rašančiai žiniasklaidai? Klystate, mat jie į kelionę išsiruošė sportiniais automobiliais, tarp kurių buvo ir keli „Ferrari“ modeliai. Nors nebuvo paminėta, kokie tai „Ferrari“ automobiliai, ši naujiena neliko nepastebėta.

Greičiausia penkių vadovų grupė pasiėmė tris laisvas dienas pasivažinėjimui sportiniais automobiliais Prancūzijos keliais. Kalbama, kad šios atostogos, kurių metu važinėjamasi „Ferrari“ ir kitais sportiniais automobiliais, yra kasmet vykstantis šios grupės susibūrimas.

Darbuotojai žiniasklaidai piktinosi vadovų įžūlumu imti atostogas tuo metu, kai likusi komandos dalis susitelkusi į klausimą, ką teks daryti tuo atveju, jeigu Didžioji Britanija po „Brexit“ referendumo paliks Europos Sąjungą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)