B. Vanagas pelnytai vadinamas vienu universaliausių lenktynininkų Baltijos šalyse, vairuojantis per 400 tūkst. eurų kainuojančią sportinę transporto priemonę. Lenktynininkas sėkmingai vadovauja sporto rinkodaros įmonei ir džiaugiasi išpopuliarinęs dykumų maratonus bekelėmis Lietuvoje.

Naujausioje vaizdo laidoje „Įkvepianti sėkmė. Įdomių žmonių istorijos“ B. Vanagas dalijasi, su kokiais iššūkiais susidūrė per pastaruosius profesionalios sportininko karjeros dešimtmečius.

Jo teigimu, sėkmė lydi žmones, kurie veikia su aistra ir meile – šiuos bruožus, pasak B. Vanago, jis paveldėjo iš žinomo chorvedžio, chorų „Aidas“ ir „Varpas“ įkūrėjo, savo tėvo Juozo Vanago.

Socialinis projektas „Įkvepianti sėkmė. Įdomių žmonių istorijos“ skirtas akademinei visuomenei, jauniems pradedantiems verslininkams, aktyviems visuomenės veikėjams ir visiems smalsiems žmonėms. Projektą asmeninėmis lėšomis kuria klaipėdietis verslininkas ir visuomenininkas Kazys Paulikas. Projekto partneris – „Media Dia. Komunikacija verslui“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)