Pažiūrėti filmo į „Multikino“ susirinkę vilniečiai prieš įsitaisydami kino teatro kėdėje galėjo pasigrožėti Lietuvos šoninio slydimo, dar kitaip vadinamo „driftu“, meistrų sugebėjimais. Jie triukus rodė ant prekybos centro „Ozas“ stogo.

Gausiai susirinkę žiūrovai turėjo galimybę stebėti ir žinomų žmonių – aktorių Leonardo Pobedonoscevo, Vytauto Rumšo bei „Pinup girls“ merginų – kovas „Akmeninio veido“ rungtyje. Po parodomojo „drifto“ šou ir įžymybių varžytuvių visi keliavo į kino centrą „Multikino“ žiūrėti naujausios Holivudo superhito dalies.

Jau prieš patį renginį V. Rumšas ir L. Pobedonoscevas metė vienas kitam iššūkį – Leo patarė Vytautui apsiauti guminiais batukais, kad „pratryškusi“ baimė nesušlapintų kedukų, o Vytautas patarė pasiimti vaistukų nuo gerklės skausmo ir ausų kištukus vairuotojui. „Pinup girls“ merginos susidomėjo žymių aktorių lažybomis ir taip pat nusprendė palyginti, kuri yra drąsesnė.

„Buvo nerealu! Adrenalino gavau net nežinau kuriam laikui į priekį. O „Akmeninio veido“ titulo laimėti net nesitikiu, visgi Vytauto patarimas man būtų pravertęs“, - kupinas emocijų sakė L. Pobedonoscevas.

Tuo neabejoja ir grupės „Pinup girls“ narė Viktorija Sutkutė: „Su Simona labai laukiame balsavimo rezultatų, bet kad Leo tikrai nelaimės esame užtikrintos. Matėm jo išpūstas akytes ir girdėjom, kaip šaukė iš baimės“, - juokėsi mergina.

Viktorija, paklausta, ar „pametė“ liemenėlę važiuodama „drifto“ automobiliu, šypsojosi ir paliko tai spėliojimams.

Automobiliuose buvo įrengtos kameros, kurios fiksavo įžymybių emocijas važiuojant „drifto“ trasa. Kaip varžybų dalyviams sekėsi išlaikyti „akmeninius veidus“ važiuojant „drifto“ profesionalų pašonėje, kviečiame žiūrėti vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)