„Žurnalas „TopGear Lietuva“ visuomet išsiskyrė originaliu turiniu, sukurtu kolegų Didžiojoje Britanijoje ir Lietuvoje. Automobiliai mums yra ne techninių duomenų rinkinys, bet gyvenimo būdas, emocijos ir nuotykiai. Skaitytojų simpatijas užkariavome ne tik unikaliu žurnalo turiniu, bet ir išskirtine iliustracijų bei straipsnių kokybe. Bendradarbiavimas su naujienų portalu Nr. 1 Lietuvoje DELFI mums suteiks galimybę nuolat besikeičiančiu automobilių pasauliu kasdien dalytis su didele interneto auditorija“,– sakė žurnalo „TopGear Lietuva“ vyriausiasis redaktorius Karolis Judzentavičius.

Naujasis projektas skirsis nuo mėnesio žurnalo kasdien pateikiamomis naujomis medžiagomis, eksperimentais, atradimais, kuriuos DELFI skaitytojams parengs profesionali „TopGear Lietuva“ redakcija. Dėl šios priežasties internetinis „Top Gear Lietuva“ ir DELFI projektas bus aktualus ir nuolatiniams žurnalo skaitytojams.

„Nuolat ieškome verslo ir turinio plėtros sprendimų, kurie sukurtų pridėtinę vertę esamiems skaitytojams bei pritrauktų naujų. Auto turinys yra viena iš aktyvesnio domėjimosi sričių, tad jai padidintą dėmesį skiriame jau ne vienerius metus, – teigė DELFI direktorius Vytautas Benokraitis. – „TopGear Lietuva“ prekių ženklui suteiksime DELFI grupės palaikymą ir naujas galimybes interneto erdvėje. Tuo tarpu verslui per reklaminius sprendimus galėsime pasiūlyti vyrišką auditoriją.“

Su naujuoju projektu jau galite susipažinti gyvai internete: www.topgearlietuva.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)