Jis šiuos žodžius ištarė kalbėdamas su amerikiečių žurnalistu Lawrence'u Ulrichu. J.de Nysschenas teigė, kad nemaža dalis potencialių „Chevrolet Volt“ pirkėjų pasiruošę sumokėti sumą, prilygstančią 100 tūkst. Lt., nors Europoje tas pats automobilis bus parduodamas kaip „Opel Ampera“ modelis.

„Nėra daug kvailių, kurie ją pirktų“, – sakė „Audi“ JAV padalinio vadovas.

„Audi“ JAV padalinio vadovas įsitikinęs, kad „Chevrolet Volt“ JAV bus prastai perkamas, tačiau jo teigimu, šį automobilį, kaip ir „General Motors“ elektromobilių gamybą, bandys išgelbėti šalies vyriausybės išmokos žmonėms, perkantiems ekonomiškus automobilius.

Jis pripažino, kad elektromobiliai yra geras sumanymas koncepciniu atžvilgiu ir turi pranašumą prieš dyzelinius variklius tik automobiliui „sustojus-pradėjus važiuoti“, tačiau tai esą tik žodžiai, kurie realybėje nieko nereiškia.

„Elektromobiliai yra intelektualiam elitui, norinčiam parodyti savo išsilavinimą“, – teigė J.de Nysschenas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją