Nuotraukoje turėtų aiškiai matytis ženklas ar kelio žymėjimas, pagal kurį būtų galima išaiškinti KET pažeidimą. Siųsdami nuotraukas nurodykite, kur ir kada buvo fotografuota.

Transporto priemonės, kurią vairuoja teisę naudoti skiriamąjį ženklą „Neįgalusis“ turintys neįgalieji arba juos vežantys asmenys, priekis ir galas turi būti pažymėti kvadratiniais mėlynais skiriamaisiais ženklais „Neįgalusis“ su baltu apvadu ir baltu kelio ženklo „Neįgalieji“ simboliu. Kvadrato kraštinės ilgis – 100 mm, apvado plotis – 10 mm. Teisę naudoti skiriamąjį ženklą „Neįgalusis“ turintys asmenys turi turėti tai patvirtinantį dokumentą.

Lietuvos policijos eismo priežiūros tarnyba reguliariai tikrina rubrikoje „Baudos kvitas“ publikuojamas nuotraukas ir baudžia KET pažeidėjus numatyta tvarka. Nuotraukas taip pat galima siųsti Lietuvos policijos eismo priežiūros tarnybai elektroniniu paštu lpept@policija.lt

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją