„Corvette Stingray“ kabrioletas išlaikė tokį pat dizainą ir tokias pat proporcijas, kaip ir kupė versija. Bene vieninteliai pokyčiai tarp šių modelių – kabrioletas turi mažesnę bagažinę, kai stogas nuleidžiamas ir pakeistas saugos diržų tvirtinimo vietas.

„Chevrolet“ tvirtina, kad „Corvette Stingray“ bus ne tik galingiausia istorijoje standartinė šio modelio versija, bet ir ekonomiškiausia. Automobilis, tiek kupė, tiek ir kabrioletas, komplektuojamas su 6.2 l, 450 AG ir 610 Nm pasiekiančiu varikliu, kuris derinamas su 7 laipnsių mechanine transmisija arba su 6 laipsnių „automatu“. Gamintojai nurodo, kad „Corvette Stingray“ iki 100 km/val. galės įsibėgėti per 4 sek.

Statistika rodo, kad pastaraisiais metais vienas iš keturių parduodamų „Corvette“ yra kabrioletas.

„Chevrolet“ Ženevoje taip pat demonstruoja „Corvette Stingray“ kupė, „Spark EV“ elektromobilį, atnaujintą „Captiva“ ir „Camaro Hot Wheels®“ versiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)