„Naujasis „Flying Spur“ yra didelis žingsnis į priekį. Mes pakeitėme turbūt kiekvieną automobilio detalę. Paprastai tariant, sukūrėme geriausią prabangų sedaną pasaulyje“, – tvirtina „Bentley“ vadovas Wolfgangas Schreiberis.

Lyginant su pirmtaku, tai bus greitesnis, dinamiškesnėmis valdymo savybėmis pasižymintis ir geriau atrodantis automobilis.

Ryškiausia „Flying Spur“ permaina – pasikeitusi automobilio forma, suteikianti daugiau sportiškumo ir dinamiškumo, nors modelio matmenys pasikeitė nežymiai.

Automobilio galios šaltinis – perkurtas W12, 6.0 l variklis, suderintas su aštuonių laipsnių automatine ZF transmisija. Jėgos agregatas išvysto 625 AG ir maksimalų 800 Nm sukimo momentą. Teigiama, kad lyginant su ankstesniu modeliu, naujokas bus 15 proc. ekonomiškesnis – vidutinės jo degalų sąnaudos sieks 14,7 l/100 km.

Prabangaus „Flying Spur“ vairuotojas galės mėgautis ypatinga dinamika – iki 100 km/val. automobilis įsibėgės per 4,3 sek., o maksimalus jo greitis bus 322 km/val.

Ankstesnis „Flying Spur” pasirodė 2005 m. ir per šį laiką pardavimai pasiekė 22 tūkst. vnt.

Didžiojoje Britanijoje naujasis „Bentley Flying Spur” turėtų kainuoti nuo 140 900 svarų sterlingų (apie 560 tūkst. Lt).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)