Dviduris modelis leidžia pažvelgti į naują šios markės dizaino kryptį, kuri turėtų suteikti daugiau emocinio patrauklumo. Tiesa, kompanijos dizaineriai perėmė ir legendinio P1800 akcentus iš XX a. 7-ojo dešimtmečio.

„Volvo“ dizaino vadovo Thomaso Ingenlatho teigimu, „ši koncepcija „Volvo“ markei suteikia emocinės vertės skandinaviškam dizainui“.

„P1800 yra „Volvo“ ikona, išgarsėjusi savo gražiomis formomis. Mes subtiliai panaudojome ryšius su šlovinga praeitimi tam, kad sukurtume ateities grožį, pagal kurį bus atpažįstamas „Volvo“, – teigė T. Ingenlathas.

Tai yra pirmasis jo darbas su „Volvo“. Naujas pareigas švedų kompanijoje T. Ingenlathas užima nuo 2012-ųjų liepos. Anksčiau jis dirbo „Volkswagen“ grupėje, įskaitant „Škoda“ dizaino vadovo pareigas.

Koncepcinis kupė turės 400 AG elektra įkraunamą hibridinę sistemą, kurią sudarys priekinius ratus sukantis 2.0 l benzininis variklis ir elektros motoras, skirtas galiniams ratams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)