Jis įsitikinęs, kad „Volkswagen“ gali konkuruoti su biudžetinėmis markėmis pasiūlydamas automobilį, kuris kainuotų iki 6000 eurų (20,7 tūkst. Lt).

Leidinio „Automobilwoche“ žurnalistų paklaustas apie planus gaminti pigias mašinas, skirtas besivystančioms rinkoms, U. Hackenbergas atsakė: „Kinijoje mes parduodame „Santana“ ir „Jetta“ modelius, kainuojančius nuo 8 000 eurų (27,6 tūkst. Lt), tad „Volkswagen“ išties gali gaminti įperkamus automobilius. Tačiau dabar mums svarbu žengti dar vieną žingsnį į žemesnių kainų segmentą. Mes norime turėti visavertį automobilį, tinkantį šeimoms, kurių biudžetas, skiriamas automobiliui, yra 6000-8000 eurų.“

Jis teigė, kad tokį kainų lygį galima pasiekti rinkose, kuriose „Volkswagen“ automobiliai yra kuriami, gaminami ir parduodami.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)