2013 metų modelio „Legacy“ ir „Outback“ yra atnaujinti ir iš vidaus, ir iš išorės. „Legacy“ modeliui suteiktas naujas priekinės dalies dizainas pabrėžiant griežtesnį ir sportiškesnį įvaizdį. Be to, ir „Outback“ modeliui suteiktas naujas priekinės dalies dizainas, panaudojant didesnius rūko žibintus ir taip suteikiant agresyvesnį ir griežtesnį įvaizdį automobiliui.

Abiejų automobilių salonai papuošti nauja spalva: tamsi centrinė konsolė ir juodi stipinai vaire. Rankinis stabdis perkeltas į patogesnę vietą tarp priekinių sėdynių, be to, modeliuose įdiegtas naujas elegantiškas prietaisų skydelis kartu su LED daugiafunkciniu ekranu.

Laiko patikrintas 2.5 l benzininis variklis įgavo 4 proc. daugiau galios, bet degalų sąnaudos dėl to nepadidėjo, netgi sumažėjo 9 proc. Kita naujiena yra ta, kad atnaujintame 2.5 benzininiame „Boxer“ variklyje bus naudojamos priežiūros nereikalaujančios sinchronizavimo grandinės. Taip pat atnaujinta pakaba.

Didžiausia 2013 m. naujiena ta, kad nuo šiol „Lineartronic“ automatinę pavarų dėžę bus galima įsigyti kartu su „Boxer Diesel“ varikliu. „Outback“ – tai pirmasis „Subaru“ modelis, kuriame bus montuojamas „Diesel CVT Outback“ variklis.

Taip pat pristatomos automobilių kainų naujienos. Nepaisant fakto, kad 2013 m. „Subaru“ modeliai yra galingesni, sunaudoja mažiau degalų, yra atnaujinto dizaino ir netgi geresnės standartinės įrangos, kainos nebus keliamos. „Subaru Outback 2,5 CVT“ kainos prasideda nuo 99 250 Lt, tai yra 3950 Lt mažiau nei anksčiau.

Priemoka už „Lineartronic“ automatinę pavarų dėžę kartu su „Boxer Diesel“ varikliu bus 650 Lt, palyginus su tokiu pačiu modeliu, tik turinčiu mechaninę pavarų dėžę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)