Pigiausias „Subaru Forester“ kainuos nuo 81,9 tūkst. Lt. Už šią sumą bus siūlomas modelis su 2.0 l benzininiu 150 AG varikliu ir mechanine 6 laipsnių pavarų dėže.

„Subaru“ Baltijos šalių regiono pardavimo vadovo Ringo Rahumeelio teigimu, lyginant su ankstesniu modeliu, naujojo „Forester“ pradinė kaina išaugo vos 1 proc., tačiau standartinėje įrangoje atsirado daugiau privalumų. Baziniai modeliai turės tokią įrangą kaip ESP, ABS sistemas, „Start-Stop“ sistemą (versijos su benzininiu 2.0 l, 150 AG varikliu), pastovaus greičio palaikymo sistemą, šildomas sėdynes, šildomus, užlenkiamus šoninio vaizdo veidrodėlius su integruotais posūkio žibintais, automatinį oro kondicionierių, 7 oro saugos pagalves, oda aptrauktą vairaratį ir pavarų perjungimo svirtį, elektra valdomus langus, pajudėjimo įkalnėje sistemą, 17 colių ratlankius ir kt.

Dyzelinių „Forester“ (su 2.0 l, 147 AG „Boxer” varikliu) kainos prasidės nuo 94,7 tūkst. Lt. Brangiausiu pasirinkimu taps „Forester” su benzininiu turbininiu 2.0 DiT, 240 AG varikliu ir „Lineartronic“ CVT transmisija. Ši versija su aukščiausia XT lygio įranga kainuos 115,9 tūkst. Lt.

Lyginant su ankstesniu modeliu, naujos kartos „Forester“ bus 3,5 cm ilgesnis, 1 cm platesnis ir 3 cm aukštesnis bei turės 3 cm ilgesnę važiuoklės bazę.

2012 m. „Subaru“ Lietuvoje pardavė 317 automobilių ir užėmė 2,6 proc. rinkos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)