Salono dizainas pavergė vertintojų komisiją ir pelnė „Metų salono dizaino“ prizą koncepcinių automobilių kategorijoje. Komisiją sudarė 17 tarptautiniu mastu įtakingų įvairių šalių automobilinių žurnalistų.

„Volkswagen“ automobilių elektroniką ir jos ateitį reprezentuojantis koncepcinis modelis turi įspūdingai gražų ir ergonomišką saloną. Esame tikri, kad daugelį čia pritaikytų salono interjero dizaino sprendimų netrukus išvysime naujausios kartos masinės gamybos „Volkswagen“ elektromobiliuose ir hibriduose“, – komentuodamas vertinimo komisijos sprendimą kalbėjo „Automotive Interiors Expo 2016“ parodos direktorius ir vertinimo komisijos pirmininkas Grahamas Johnsonas.

2016 m. pradžioje Las Vegase įvykusioje „CES 2016“ buitinės elektronikos parodoje „Volkswagen“ pademonstravo futuristinių formų elektra varomą koncepcinį autobusiuką „Volkswagen BUDD-e“.
Atvėręs mikroautobusams būdingas dideles slankiojančias dureles, vairuotojas ir keleiviai panyra į prabangaus lengvojo automobilio interjerą, kuriame visos valdymo priemonės patogios, ergonomiškai išdėstytos ir intuityviai suprantamos, o išvaizdūs dizaino sprendimai žavi savo funkcionalumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)