Bankroto administratorius, jo komanda ir Olandijoje įsikūrusi varžytines rengianti įmonė „Troostwijk Auctions“ kartu bendradarbiauja ruošdami šiuos automobilius pardavimui. Pardavimo procesas jau prasidėjo, ir duomenis apie šiuos automobilius galima rasti „Troostwijk Auctions“ tinklalapyje.

„Gavę kreditorių komiteto pritarimą parduoti šiuos automobilius, mes dėjome visas pastangas kartu su „Troostwijk Auctions“, kad paruoštume juos pardavimui. Mums džiugu patvirtinti, kad šiuo metu automobilius aktyviai reklamuoja solidi ir labai gerą reputaciją turinti varžytines rengianti įmonė, kuri stengsis realizuoti kuo daugiau vertės kreditorių naudai“, – komentuodamas „Spyker“ sportinių automobilių pardavimą sakė bankroto administratorius N. Cooperis.

„Troostwijk Auctions“ skelbia, kad pradinė oranžinio „Spyker“ kaina – 75 tūkst. eurų (259 tūkst. litų), o tamsaus Spyker“ kaina prasideda nuo 80 tūkst. eurų (276 tūkst. litų).

Varžytinių dalyvių pasiūlymų laukiama nuo birželio 20 iki liepos 10 d.


Praėjusią vasarą DELFI skelbė, kad oranžinės metalo spalvos sportinis „Spyker C8 Laviolette LM85“ jau turi pirkėją, tačiau automobilis, priklausantis bankui „Snoras“, negalėjo būti parduotas be teismo arba banko kreditorių sprendimo.

Šiuo automobiliu anksčiau yra važinėjęs buvusio banko „Snoras“ akcininko Raimondo Baranausko sūnus Edgaras, banke ėjęs verslo klientų departamento direktoriaus pavaduotojo pareigas, tačiau kai bankas buvo nacionalizuotas jis nuo pareigų buvo nušalintas.

Prieš metus buvo skelbta, kad 2009 m. gamybos „Spyker C8 Laviolette LM85“ yra pravažiavęs 4 651 km, o viename automobilių pardavimo salonų jis buvo siūlytas už 0,45 mln. Lt.

1275 kilogramų sveriančio „Spyker C8 Laviolette LM85“ 4.2 l, V8 variklis pasiekia 400 AG, iki 100 km/val. automobilis įsibėgėja per 4,5 sek. ir gali išvystyti maksimalų 300 km/val. greitį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)