Tai yra trumpesnė ir sportiškiau atrodanti pernai debiutavusio „Rapid“ versija. „Škoda“ teigimu, „Rapid Spaceback“ pasižymi dinamiškesniu dizainu ir didesnėmis galimybėmis užsisakyti individualumo suteikiančius elementus, o tai esą turėtų patikti jaunų vairuotojų grupei.

„Rapid Spaceback“ yra svarbus žingsnis „Škodai“. Tai reiškia, kad mes žengiame į strategiškai svarbų kompaktinių hečbekų segmentą“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas „Škoda“ vadovas Winfriedas Vahlandas.

4,3 m ilgio „Rapid Spaceback“ yra 18 cm trumpesnis už įprastą „Rapid“ ir turi 135 l mažesnę bagažinę, kurios tūris siekia 415 l.

Naujasis modelis bus siūlomas su vienu iš keturių benzininių arba dviejų dyzelinių variklių.

Penkiaduris hečbekas Europoje bus parduodamas nuo spalio, t.y. prabėgus mėnesiui nuo oficialaus debiuto Frankfurto automobilių parodoje.

„Škoda“ dar neatskleidžia, kiek kainuos naujasis „Rapid Spaceback“, tačiau „Automotive News Europe“ šaltinių žiniomis, Vokietijoje jo pradinė kaina bus apie 15 000 eurų (51,7 tūkst. Lt), t.y. 1 000 eurų (3,45 tūkst. Lt) daugiau už įprastą „Rapid“ versiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)