„Seat Mii“ bus 3,56 m ilgio, 1,64 m pločio, važiuoklės bazė – 2,42 m, jis svers 854 kg. Gamintojai šį modelį vadina „idealiu kasdieniam važinėjimui mieste“.

Naujasis „Seat“ mažylis bus komplektuojamas su vienu iš dviejų benzininių 1.0 l (60 arba 75 AG) variklių. Ekonomiškiausia „Mii Ecomotive“ versija vidutiniškai sunaudos 4,2 l/100 km ir į aplinką išskirs 97 g/km CO2.

Kaip ir „Up!“ bei „Citigo“, „Seat Mii“ pirkėjai galės užsisakyti stabdžių pagalbinę sistemą „City Safety Assist“, kuri automatiškai įsijungia važiuojant mažesniu nei 30 km/val. greičiu ir padeda išvengti susidūrimo su priekyje riedančiu automobiliu.

„Seat Mii“ dar iki šių metų pabaigos pasirodys šios markės namų rinkoje Ispanijoje. Kitose Europos šalyse jis bus parduodamas nuo 2012 m. pavasario. Iš pradžių bus pasiūlyta dviejų durelių versija, kiek vėliau – ir ketverių durelių modelis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją