Pasirinktose Vilniaus vietose ir pasirinktame Vilniaus apskrities rajone bus tikrinamas vairuotojų blaivumas, ar nevairuoja apsvaigę nuo narkotinių ir kitų psichiką veikiančių medžiagų.

Praėjusią savaitę pareigūnai išaiškino 31 atvejį, kai automobilius vairavo neblaivūs vairuotojai, vien praėjusį penktadienį-sekmadienį policijai įkliuvo 20 neblaivių vairuotojų, 6 neblaivūs vairuotojai sukėlė eismo įvykius, kurių metu buvo sugadintos transporto priemonės.

DELFI primena, kad praėjusį savaitgalį naktį iš penktadienio į šeštadienį Vilniaus kelių policijos organizuotame patikrinime įkliuvo 3 vairuotojai – du iš jų buvo neblaivūs, o viena vairuotoja neturėjo vairuotojo pažymėjimo. Negana to, reide dalyvavusiems pareigūnams teko skubėti į pagalbą kolegoms, kuriuos užpuolė sustabdyti girtuokliai – girtas keleivis sugebėjo išspirti ekipažo stiklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)