Kompanijos ataskaitoje nurodoma, kad per trečiąjį šių metų ketvirtį buvo pagaminta 130 „Saab“ automobilių, o pernai per tą patį laikotarpį gamyba siekė 9777 vnt.

Liepos-rugsėjo mėnesiais „Saab“ pardavė 1235 automobilius (-86 proc.), o per tą patį laikotarpį 2010 m. buvo parduota 8540 automobilių.

„Swedish Automobile“ teigimu, kompanijos ateitis lieka neaiški, kol tęsiamos derybos su Kinijos kompanijomis „Zhejiang Youngman Lotus Automobile“ ir „Pang Da Automobile Trade Co.“ dėl „Saab“ valdymo perėmimo. Vis dėlto šiam žingsniui prieštarauja anksčiau „Saab“ valdęs „General Motoros“ koncernas, kuris grasina nebeleisti naudotis jų technologijomis ir nutraukti 9-4X visureigio gamybą, jeigu „Saab“ pereis į kinų rankas.

„Svarstome visus įmanomus variantus, tarp jų ir likvidavimą“, – apie „Saab“ ateitį kalbėjo kompanijos vykdomasis direktorius Victoras Mulleris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją