„Nepriklausomų pardavimo ir tiekimo įmonių įkūrimas Vokietijoje, Prancūzijoje, Šveicarijoje ir Danijoje mums yra labai svarbus žingsnis. Šiose rinkose yra daug „Saab“ automobilių ir mes norime užtikrinti, kad jų savininkai visame pasaulyje ir toliau turėtų galimybes įsigyti originalias detales ir mes, kartu su mūsų autorizuotų priežiūros centrų tinklu, galėtume ir toliau teikti geriausias paslaugas“, – sakė „Saab Automobile Parts AB“ generalinis direktorius Lennartas Stahlis.

„Saab Automobile Parts AB“ pradėjo savo plėtrą įkurdamas komercinį biurą Trollhattane, Švedijoje, šių metų pradžioje. Vėliau įmonė tęsė tarptautinę plėtrą įkurdama dukterines įmones Jungtinėje Karalystėje ir Šiaurės Amerikoje bei įsigydama buvusias „Saab Automobile AB“ dukterines įmones Ispanijoje ir Italijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)