„Klientai pasakė mums: „Nedarykite klaidos su 12 cilindrų varikliu“. Tai yra jų Šventasis Gralis, ir jie tai myli“, – sakė kompanijos vadovas Torstenas Muelleris-Oetvoesas.

Vienintelis „Rolls-Royce“ naudojamas variklis yra 12 cilindrų, 6.75 l agregatas. Jis montuojamas į „Phantom“ ir „Ghost“ modelius.

Pernai „Rolls-Royce“ pusei tūkstančio klientų pademonstravo elektromobilio koncepciją, tačiau šis modelis jiems įspūdžio nepaliko.

„Galiu įsivaizduoti kažką tokio, kas sujungia elektromobilį ir įprastą variklį, tarsi elektra įkraunamą hibridą. Kol kas neturime jokių planų, tačiau tai yra svarstoma“, – sakė T.Muelleris-Oetvoesas.

Jis pridūrė, kad jeigu būtų nuspręsta sukurti hibridinį „rolsą“, kompanija galėtų naudotis technologijomis iš savo savininkų „BMW Group“.

Nepaisant to, kad tokie prabangūs sedanai kaip BMW 7-serija, „Mercedes-Benz“ S-klasė ir „Audi A8“ jau turi ar dar tik ruošiasi turėti hibridines versijas, tačiau „Rolls-Royce“ vadovo nuomone, tai yra „nišiniai produktai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją