Aštunta „Phantom“ modelio karta debiutuos 2018 m., o kupė ir dvidurio kabrioleto versijų gamyba nebus atnaujinta, rašoma antradienį išplatintame gamintojos pranešime. Šiemiet bus išleistas 50-ies vienetų specialių „Phantom Zenith“ modelių tiražas, kuris ir užbaigs kabrioletų gamybą.

Nauji modeliai „bus šiuolaikiniai, dailūs „Phantom“, patobulinti dizaino naujovėmis ir naujausiomis technologijomis“, rašoma pranešime, pasirašytame kompanijos vadovo Torsteno Muellerio-Oetvoeso.

Visi nauji „Rolls-Royce“ automobiliai, kurie pasirodys pradedant 2018 m. rudeniu, bus gaminami ant aliuminio platformos. Manoma, kad jau 2018-aisiais išvysime ir gamintojo SUV automobilį.

Nuo 2000-ųjų priklausanti BMW 112-os metų tradicijas menanti automobilių gamintoja dėl naujų nišų intensyviai varžosi su „Bentley“. Daugiau kaip 200 tūkst. eurų kainuojančių automobilių segmente šiuo metu pirmaujanti Rolls-Royce“ taip pat svarsto pradėti elektrinių automobilių gamybą.

Pernai Kinijoje 54 proc. sumažėjus paklausai, „Rolls-Royce“ automobilių pardavimai visame pasaulyje susitraukė 6,8 proc. iki 3785 automobilių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją