2012 m. pabaigoje „Volvo Group“ pristatė „Volvo Trucks“ ir „Renault Trucks“ prekybos atstovų bei serviso centrų integracijos programą Europos šalyse. Šiuo žingsniu buvo siekiama pagerinti klientų aptarnavimo kokybę ir išplėsti servisų tinklą daugelyje rinkų, užtikrinant patogesnį sunkvežimių įsigijimą ir jų techninę priežiūrą.

Pirmajame integracijos etape UAB „Volvo Lietuva“ nuo 2014 m. tapo atsakinga už visą „Renault“ sunkvežimių pardavimo, serviso paslaugų teikimo ir rinkodaros veiklą Lietuvoje ir pradėjo teikti sunkvežimių pardavimo ir remonto paslaugas „Volvo Group Trucks“ priklausiančiuose centruose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

Nuo 2015 m. sausio „Renault Trucks“ sunkvežimių techninę priežiūrą ir gamintojo garantinių įsipareigojimų vykdymą teiks vienintelė įgaliotoji „Volvo Group Trucks“ atstovė šalyje UAB „Volvo Lietuva“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)