Gamintojų teigimu, šis nedidelių gabaritų automobilis pasižymi SUV automobiliui būdingu stiliumi ir konstrukcija, taip pat turi erdvų saloną. „Kwid“ bus 3,68 metrų ilgio ir 1,58 metrų pločio, o prošvaisa – 18 cm.

Salone įdiegta „Media-Nav“ informacinė-pramoginė ir navigacijos sistema su dideliu, septynių colių jutikliniu ekranu ir „Bluetooth“ jungtimi.

Bene įdomiausia informacija apie naująjį „Kwid“ – itin patraukli jo kaina. Skelbiama, kad skirtingose rinkose jo kaina sieks 4,2– 5,6 tūkst. eurų, jis bus parduodamas antroje šių metų pusėje. Pirmiausia jis debiutuos Indijos rinkoje.

„Renault Kwid“ yra pirmasis „Renault-Nissan“ aljanso modelis, naudojantis CMF-A platformą. Lengvai modifikuojamų platformų panaudojimas aljansui suteikia galimybę kurti įvairioms rinkoms ir įvairiems poreikiams pritaikytus produktus, kuriems galima naudoti bendrus komponentus ir geresnėmis savybėmis pasižyminčias konstrukcijas.

„Kwid“ kūrimo procesas buvo atliekamas Prancūzijoje, Japonijoje, Pietų Korėjoje ir Indijoje esančių specialistų.

Pavyzdžiui, kėbulas ir važiuoklė buvo bandomi Japonijoje, kėbulo įranga buvo vertinama Pietų Korėjoje, o ištvermės testai buvo atlikti Prancūzijoje. Indijoje buvo vykdomi surinkimo testai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)