Iki šimto kilometrų per valandą greičio prancūziškas kupė įsibėgės vos per 4,5 sekundės.

„Automobilių sportas ir sportiniai automobiliai yra giliai įsišakniję „Groupe Renault“ DNR. Anksčiau šį mėnesį paskelbėme apie sugrįžimą į „Formulę-1“, o dabar pristatome „Alpine“, – automobilio pristatyme Monte Karle kalbėjo grupės vadovas Carlosas Ghosnas.

„Renault“ nepateikė visų duomenų apie variklį, tik patikslino, kad tai bus naujas keturių cilindrų agregatas, montuojamas ratų bazėje. Anot ankstesnių pranešimų Prancūzijos žiniasklaidoje, po kapotu greičiausiai bus 1.8 litro darbinio tūrio turbininis variklis, kuris išvystys apie 250 AG galią.

Gamintojo teigimu, naujojo modelio dizainas primena legendinį „Alpine A110“. Salone netrūks modernių sprendimų ir originalių bruožų.

Prancūzijos žiniasklaidoje taip pat rašoma, kad „Alpine Vision“ kainuos tarp 40 ir 50 tūkstančių eurų ir bus brangiausias „Renault“ grupei priklausantis automobilis, iš šio „posto“ išstumsiantis vienatūrį „Espace“.

1995 metais nišinė „Alpine“ markė buvo numarinta dėl menkų pardavimų. Naujoji „Alpine“ bus gaminama Diepo mieste, Prancūzijoje. Teigiama, kad per metus bus surenkama 3 tūkstančiai automobilių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)