„Peugeot Quartz“ koncepcija pasižymi sportiškai galinga ir dinamiška išvaizda, o salone įrengta įvairių funkcionalių ir technologiškai pažangių sprendimų.

4,5 metro ilgio miesto visureigyje yra vietos keturiems keleiviams. Kiekvienas keleivis turi atskirą sėdynę. „Quartz“ išorę pabrėžia priekiniai ir galiniai LED žibintai, šviesą praleidžiančios variklio aušinimo angos šonuose ir platūs 23 colių ratlankiai.

Koncepcinio automobilio interjere naudojamos naujos medžiagas, tokios kaip bazaltas, skaitmeniniu būdu megzta tekstilė ir speciali oda. „Quartz“ taps pirmu pasaulyje automobiliu, kurio interjere detalėms bus naudojama skaitmeniniu būdu megzta tekstilė. Grindis ir duris dengia juoda, sėdynes – ruda oda.

„Peugeot Sport“ komandos sukurtą 500 AG turintį hibridinį „Quartz“ traukia 1,6 litro THP 270 AG vidaus degimo variklis ir du elektriniai (85 kW) varikliai, kurie energiją semia iš 400 V galios akumuliatoriaus.

„Quartz“ naudojama 6 pavarų automatinė dėžė leis vairuotojui rinktis iš trijų važiavimo režimų: ZEV, ROAD ir RACE. ZEV režimu automobilis važiuoja tiek, kiek įmanoma važiuoti elektrinio variklio ir akumuliatoriaus jėga (iki 50 km). ROAD režimu automobilis judės kombinuotu benzino ir elektrinio variklio režimu, o RACE režimas užtikrina maksimalų pajėgumą. Pneumatinė pakaba automatiškai nustato transporto priemonės prošvaisą intervalu nuo 30 cm iki 35 cm.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją