Gamintojai įsitikinę, kad naujasis „Ateca“ visureigis dėl savo dinamiškos išvaizdos ir stiliaus bei kruopščiai apgalvotų interjero bei eksterjero elementų užims tvirtas pozicijas savo klasėje.

„Ateca“ jau įvertinta ir dėl saugumo. Vos pasirodžiusį rinkoje, automobilį jau išbandė „EuroNCAP“ specialistai ir įvertino puikiai – naujausias „Seat“ gaminys susilaukė maksimalaus penkių saugumo žvaigždučių įvertinimo.

Oficiali „Seat“ automobilių importuotoja Lietuvoje, įmonė „Autojuta“ taip pat tikisi daug iš naujo modelio.

„Pastaraisiais metais nedideli miesto visureigiai tampa labai patrauklia preke. Iki šiol mes tokių automobilių pirkėjams neturėjome ką pasiūlyti. Tačiau dabar, kai į Lietuvą atvyko „Ateca“, mes tikimės į savo prekybos salonus patraukti ir šios klasės automobilių pirkėjus.
"Seat Ateca"

Vos atvykus naujam modeliui per pirmas dienas jau sulaukėm didžiulio susidomėjimo. Net didesnio negu tikėjomės“, – sako UAB „Autojuta“ „Seat“ padalinio vadovas Nerijus Gečas.

Seat Ateca“ kainos mūsų šalyje prasideda nuo 18 tūkst. 929 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją