Tuo neseniai galėjo įsitikinti į Kačerginės trasą susirinkę žiūrovai, kurie išvydo nekasdienę „drago“ dvikovą. Prie starto linijos stovėjo lietuviškas „tautovežis“ „Volkswagen Passat“ ir „Ferrari 458 Italia“. Nepraėjo nė dešimt sekundžių, ir žiūrovai ovacijomis sveikino nugalėtoją... „Passatą“!

Tiesa, „Ferrari“ yra ne pirmasis „galiūnas“, kurį nubaudė šis „Passerati“ pramintas automobilis. Jis varomas modifikuotu dyzeliniu 1.9 TDI varikliu, turinčiu dvi turbinas. Jame taip pat įmontuota patobulintos degalų ir išmetimo sistemos.

Žemiau esančiame vaizdo įraše pamatysite, kaip rūkstantis „Passerati“ lenktyniauja su patobulintais BMW M5 (E60 ir E39), „Audi S4 (turinčia 400 AG) ir daug kitų ne pačių lėčiausių, ir ne trumpiausius modifikacijų sąrašus turinčiais automobiliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)