Oficialiai prekyba šiuo automobiliu kai kuriose Vakarų Europos šalyse jau prasidėjo, anksčiausiai prekiauti jais pradėjo Vokietija ir Ispanija, tačiau daugumą Europos Sąjungos rinkų, tarp jų ir Lietuvą pirmieji automobiliai pasieks kiek vėliau – šių metų spalį.

SEAT tęsia tradiciją savo gaminamiems modeliams suteikti pietietiško temperamento prieskonį, charakterį bei vardą, susijusį su Ispanijos regionu. Naujasis automobilis taip pat pavadintas vieno Ispanijos regiono vardu.

Pirkėjai galės rinktis priekiniais ar visais keturiais ratais varomus modelius, kurie bus komplektuojami su įvairios galios benzininiais arba dyzeliniais nuo 115 iki 190 AG varikliais. Automobiliai bus komplektuojami su mechaninėmis arba automatinėmis DSG pavarų dėžėmis.

Būsimieji pirkėjai galės pasirinkti ir automobilius su itin moderniais „Full LED“ priekiniais žibintais bei daugybe komforto įrangos.

„Naujieji modeliai bus konkurencingi Lietuvos rinkoje. Tikimės, kad „Ateca“ taps vienu populiariausių SEAT automobilių modelių Lietuvoje,“ – sako įmonės „Autojuta“, kuri yra oficiali SEAT automobilių importuotoja Lietuvoje, SEAT padalinio vadovas Nerijus Gečas.

Paaiškėjo ir automobilio kaina. Pradinės komplektacijos „Ateca“ bus galima nusipirkti nuo 18 tūkst. 900 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)