Naujasis motoras pritaikytas priekiniais ratais varomoms versijoms ir derinamas su šešių pavarų mechanine transmisija. „DIG-T“ variklio su turbina galia siekia 163 AG (120 kW) esant 5600 aps./min., o sukimo momentas – 240 Nm. Iki 100 km/val. automobilis įsibėgėja per 9,1 sekundės ir gali išvystyti maksimalų 200 km/val. greitį. Gamintojai žada, kad „Qashqai“ modelių, komplektuojamų su naujuoju varikliu, vidutinės degalų sąnaudos bus 5,8 l/100 km, o išskiriamo CO2 kiekis nuo 134 g/km.

Nissan Qashqai“ DIG-T 163 AG versijos kainos prasidės nuo 67 900 Lt (19 665,20 eurų).

„Nissan“ atstovai nurodo, kad sausio-spalio mėnesių duomenimis, „Qashqai“ yra geriausiai parduodamas padidinto pravažumo automobilis Baltijos šalyse.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)