„Ludvigas rūpinsis, kad verslo augimas Šiaurės šalyse būtų pelningas ir tvarus. Vadovaudamas Šiaurės šalių padaliniui, jis toliau diegs nuoseklią verslo vykdymo praktiką, didinančią profesinį meistriškumą“, – teigė EMEA prezidentas Arthuras de Bokas.

Ludvigas Nauckhoffas
Savo karjerą bendrovėje L. Nauckhoffas pradėjo 2005 metais kaip Šiaurės šalių padalinio rinkodaros vadovas, o ankstesniais savo karjeros metais įgijo solidžią rinkodaros specialisto kvalifikaciją. Jis greitai sukaupė didžiulę patirtį padangų pramonės rinkodaros ir verslo vykdymo operacijų srityse. 2009 m. L. Nauckhoffas buvo paskirtas Šiaurės šalių plataus naudojimo padangų verslo padalinio direktoriumi.

Iki šiol Šiaurės šalių padalinio generalinio direktoriaus pareigas ėjęs Erichas Fricas paskirtas „Goodyear Dunlop Tires UK Ltd“ vykdomuoju direktoriumi. E. Fricas prisijungė prie bendrovės 1994 metais kaip Austrijos padalinio generalinis direktorius, prieš tai tvirtai kopęs karjeros laiptais automobilių pramonėje. 2009 m. jis persikėlė į Švediją, kur vadovavo bendrovės verslui Šiaurės šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)