Amsterdame įsikūrusio aukcionų rengėjo „Troostwijk Auctions“ atstovė penktadienį vakare patvirtino, kad sandoris baigtas. Ji neatskleidė, kas įsigijo automobilius ir ar abu „Spyker“ atsidurs viename garaže, skelbia lrytas.lt.

2008 metais pagamintas „Spyker CB Laviolette“ su 406 AG, 4,2 litro varikliu buvo nupirktas brangiau. Jo pradinę kainą, 80 tūkst. eurų, pirkėjai kilstelėjo iki 88 tūkst. eurų (apie 303,6 tūkst. litų).

2009 metų „Spyker C8 Laviolette LM85“ su tokiu pat varikliu pirkėjas tik vieną kartą kėlė kainą. Už 75 tūkst. eurų siūlytos mašinos kaina pakilo iki 77 tūkst. eurų (apie 265,7 tūkst. litų).

DELFI primena, kad varžytinių dalyvių pasiūlymų buvo laukiama nuo birželio 20. Trečiadienis, liepos 10 d., buvo paskutinė diena, kai dar buvo galima teikti pasiūlymus.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)