Nyderlandų leidinio „AutoVisie“ žiniomis, šį pavadinimą „Seat“ užpatentavo praėjusių metų lapkritį. Anksčiau ispanai deklaravo siekį į rinką išleisti tris skirtingo dydžio miesto visureigius.

Teigiama, kad pirmasis „Seat“ SUV automobilis bus panašus į prototipą „20V20“, kuris buvo pademonstruotas toje pačioje Ženevoje pernai.

Tikėtina, kad šis visureigis bus kuriamas ant „Volkswagen“ grupės modulinės MQB platformos, kuria dalinsis su naujaja „Tiguan“ šeima bei čekų „Škoda Kodiak“ ir kitais.

Vartotojams bus siūlomi keturių cilindrų benzininiai ir dyzeliniai varikliai, o visureigis turės tiek dviem, tiek keturiais ratais varomas versijas.

Pagrindiniais „Seat“ naujoko konkurentais vadinami „Nissan Qashqai“, „Renault Kadjar“ ir kiti kompaktiškieji miesto visureigiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)