Gamintojų teigimu, šio 1.2 l darbinio tūrio benzininio variklio dujų emisija yra panaši į dyzelinių variklių su katalizatoriumi emisiją, o dinamika panaši į 1.6 l darbinio tūrio, keturių cilindrų, benzininio variklio dinamiką.

DIG-S variklis išvysto 98 AG ir 147 Nm sukimo momentą. CO2 emisija yra tik 99 g/km, o degalų sąnaudos – 4,3 l/100 km. DIG-S modeliai derinami su penkių laipsnių mechanine pavarų dėže arba automatine CVT.

Lietuvoje versija „Note DIG-S“ kainuoja nuo 49 490 Lt.

Kartu su į salonus atvykstančiais DIG-S modeliais, „Nissan“ pristato apdailos elementų paketą „BodyKit“, kurį galima užsisakyti su „Acenta" ir brangesne „Tekna“ automobilio versija.

Gamykloje montuojamas apdailos elementų paketas leidžia savininkams sukurti dar dinamiškesnę ir labiau išsiskiriančią naujojo „Note“ išvaizdą. Už papildomai sumokėtus 3500 Lt siūlomas apdailos elementų paketas, kurį sudaro dviejų atspalvių, 16 colių lengvojo lydinio ratlankiai, užtemdytas galiniai langai, sportiškas galinis buferis su anglies pluošto apdailos elementu, galinis oro aptakas, montuojamas ant stogo, šoninės apdailos juostos ir agresyvesnės išvaizdos priekinis buferis, blizgančiomis, juodos spalvos grotelės ir priekiniai žibintai su juodos spalvos apdaila. Taip pat automobilyje montuojamas trijų stipinų vairas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)