1991 m. Justinas Berkmannas, vienas klubo įkūrėjų, kartu su Jamesu Palumbo ir Humphrey Waterhouse'u įkūrė iki tol Europoje nematytą klubą. Čia muzikos ir garso sistema pasirodė pirmą kartą. Jie sukūrė pažangią klubinę garso sistemą „Box“ - penkiašonę sistemą akustiniu požiūriu tobulai pritaikytoje erdvėje. Šiandien ji vis dar laikoma viena geriausių garso sistemų pasaulyje.

Nissan" ir „Ministry of Sound“ atsigręžė į „Martin Audio“ (dabartinės „Box“ sistemos gamintoją), prašydami sukurti 150 dB stiprumo ir 18 900 W galios garso sistemą, kuri energijos tiekimo ir gamybos prasme būtų visiškai nepriklausoma.

Dėl specialiai pagamintos 19 kW įrangos „Juke Box“ garso sistema telpa standartiniame „Juke“ modelyje. Pagal užsakymą pagamintame komplekte yra du 18 colių žemų dažnių garsiakalbiai su stiprintuvais ir vidutinių bei aukštų dažnių garsiakalbiai, įgalinantys nepriekaištingą kokybiško garso sklidimą. Tai vienas pagrindinių „Ministry of Sound“ principų.

„Juke Box“ taip pat turi integruotą radijo studiją, kurioje galima kaupti visus sistemos grojamus įrašus ir transliuoti per „Ministry of Sound“ skaitmeninę radijo įrangą.

„Juke Box“ pristatymas įvyko Le Mane, pasaulyje gerai žinomų 24 val. ištvermės lenktynių pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)