Gamintojo vadovas Carlas Peteris Forsteris patvirtino, kad Vokietijoje naujos kartos „Opel Astros“ bazinė versija kainuos nuo 15,9 tūkst. eurų (apie 54,9 tūkst. Lt), o tai bus 600 eurų mažiau nei pagrindiniu šio modeliu konkurentu įvardijamo „Volkswagen Golf“ pradinė kaina.

Atnaujinta „Opel Astra“ – itin gerų atsiliepimų sulaukęs modelis, kuris iš „Insignia“ „paveldėjo“ daugelį dizaino ir techninių bruožų. „Daugeliu atveju tai yra mažesnė „Insignia“ versija. Tačiau keletas techninių sprendimų buvo perimta ir iš „Corsa“ modelio“, – Frankfurto automobilių parodoje sakė C.Forsteris.

„Opel Astra” pardavimai sudaro trečdalį visų šios bendrovės pardavimų ir vidutiniškai siekia beveik 500 tūkst. per metus, tad į šį modelį pagrįstai dedama daug vilčių.

C.Forsterio teigimu, naujos kartos „Astros“ degalų sąnaudos yra 12 proc. mažesnės lyginant su pirmtaku, o CO2 emisija siekia tik 109 g/km.

Kol kas neskelbiama, kiek Lietuvoje kainuos naujoji „Opel Astra“, tačiau mūsų šalyje „Volkswagen Golf“ bazinės komplektacijos modelis kainuoja pigiau nei Vokietijoje – nuo 50,1 tūkst. Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją