Mažiausias BMW modelis yra ilgesnis ir platesnis bei erdvesnis už ankstesnį „pirmuką“. Automobilis Vokietijoje kainuos nuo 23 850 eurų (82,3 tūkst. Lt) ir bus 900 eurų (3,1 tūkst. Lt) brangesnis už pirmtaką.

Svarbiausiais naujos BMW 1-serijos konkurentais įvardijami „Audi A3“ bei naujoji „Mercedes-Benz“ B-klasė, kuri debiutuos rugsėjį Frankfurto automobilių parodoje.

„Esame patenkinti, kad 1-serija leidžia mums pritraukti naujų klientų. Šį automobilį renkasi jauniausi vairuotojai visoje BMW grupėje. Tai automobilis, kuris įtinka platesnei ir gerokai jaunesnei auditorijai“, – sakė kompanijos pardavimų vadovas Ianas Robertsas.

Nuo 2004 m., kai debiutavo BMW 1-serija, šio modelio pardavimai pasiekė 1,22 mln. vnt. I. Robertso teigimu, daugiau nei 70 proc. šio modelio pirkėjų tai buvo pirmasis BMW markės automobilis.

Gamintojų pabrėžia, kad naujasis BMW 1-serijos modelis, kurį išvys Frankfurto parodos lankytojai, bus 20 proc. ekonomiškesnis už pirmtaką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją