Pranešama, kad naujasis „Golf“ bus žemesnis ir jo išvaizda pastebimai skirsis nuo septintos kartos modelio – automobilis pasižymės naujais akcentais, bus pakeisti priekiniai ir galiniai žibintai.

„Volkswagen“ siūlys naujus saugumo sprendimus, tarp kurių bus automatinė automobilio statymo sistema, taip pat automatinė stabdymo sistema, kuri bus siūloma ir naujame „Passat“, kuris bus parduodamas nuo šių metų pabaigos.

Salone bus nauja informacinė-pramoginė sistema, kuri sujungs išmaniojo telefono galimybes su automobilio kompiuteriu, taip pat – ir priekiniame lange projektuojamas „head up“ ekranas, rašo „Auto motor und sport“.

Kaip ir dabartinis „Golf“, naujasis modelis bus gaminamas pagal „Volkswagen“ grupės MQB platformą, pagal kurią sukurti ir tokie modeliai kaip „Seat Leon“, „Škoda Octavia“ bei „Audi A3“.

Vokietijos žiniasklaidos teigimu, „Volkswagen“ tobulina variklių gamą ir ruošia ekonomiškesnių variantų, tarp kurių gali atsirasti trijų cilindrų motoras, siūlomas „Polo“. Taip pat bus sumažintas automobilio svoris – jau dabar inžinieriai esą „nurėžė“ 50 kg nuo dabartinio modelio.

„Volkswagen“ atsisakė komentuoti „Auto motor und sport“ pasirodžiusią informaciją.

„Golf“ šiuo metu yra populiariausias naujas automobilis Europoje – per septynis 2014-ųjų mėnesius šio modelio pardavimai išaugo 14 proc., iki 312 177 vnt., rodo „JATO Dynamics“ duomenys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)