Pagrindinė naujiena – ankstesnis 1,9 l TDI variklis bus pakeistas 1,6 l TDI agregatu, kuris išvystys 103 AG. Taip pat atnaujintame modelyje bus įdiegtos kuro ekonomiją gerinančios naujovės: „Start/Stop“ sistema, perkurta pavarų dėžė, regeneraciniai stabdžiai, automobiliui pritaikytos lėčiau susidėvinčios padangos.

Gamintojai skelbia, kad naujojo „Golf Plus BlueMotion“ kuro sąnaudos bus 4,3 l/100 km., o CO2 emisija – 114 g/km. Šie rodikliai apie 10 proc. geresni nei pirmtako.

Kaip ir įprasta „Golf Plus“ modeliams, automobilis turės dviejų lygių įrangą – S ir SE. Pirmuoju variantu pirkėjai gaus keturratį su ABS, ESP sistemomis, šešiomis oro pagalvėmis, oro kondicionieriumi, o užsisakius SE įrangą, papildomai bus sumontuota „kruizo“ kontrolė, lieti ratlankiai, parkavimosi pagalbos sistema.

Automobilis rinkoje pasirodys spalį, o Didžioje Britanijoje su S įranga kainuos nuo 17,5 tūkst. svarų sterlingų (apie 70 tūkst. Lt), o su SE – nuo 18,9 tūkst. svarų sterlingų (apie 75,6 tūkst. Lt).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją