Pokalbyje vadovas atskleidė, kad automobilis bus gaminamas kitokiu nei sedano kėbulu. O tai beveik be jokių abejonių reiškia, kad mes išvysime dar vieną didįjį „Premium“ klasės SUV automobilį, kuris rinkoje konkuruos su vokiškais „Audi“, „BMW“ ir „Mercedes“ modeliais, taip pat „Range Rover“ ir „Cadillac“.

Toks sprendimas nestebina kadangi šiuo metu visame pasaulyje itin sparčiai auga SUV automobilių, tame tarpe ir prestižinių, pardavimai, o sedanų modelių rinka traukiasi.

„Lexus“ markė, kuri priklauso „Toyota Motors“ korporacija ir kurios pirmasis modelis pasirodė 1989 metais bei buvo skirtas konkuruoti JAV rinkoje su prestižiniais Europos automobilių gamintojais, daugiau informacijos apie naująjį „Lexus“ flagmaną atskleis kitų metų pradžioje. Šiuo metu didžiausias „Lexus“ SUV gamoje yra vidutinės klasės RX automobilis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)