„Jaguar F-PACE“ šiuo metu yra baigiamojoje tobulinimo ir bandymų stadijoje, o modelio paslapties skraistę žadama visiškai nuimti šių metų pabaigoje. Darbas su „Sky“ komanda tapo vienu iš bandymų etapu. Prieš tai automobilis buvo nusiųstas į „Sky“ komandos dviratininko Chriso Froome‘o treniruočių bazę Pierre-Saint-Martine, kur įvyko pirmoji dviratininkų pažintis su būsimu palydos automobiliu.

„Jaguar“ inžinerinė ekspertizė bei technologinės inovacijos padeda siekti „Sky“ komandai geriausių rezultatų. O „F-PACE“ yra tiesiog įspūdingas – savo sportiškame kūne įkūnija nepakartojamą važiavimo dinamiką, kokią siūlo ir kiti „Jaguar“ modeliai. „F-PACE“ neabejotinai padarys įspūdį žiūrovams Utrechte“, - teigė Ch.Froome‘as.

Vieną geriausių pasaulio dviratininkų „F-PACE“ prototipas lydės pirmajame, asmeninių lenktynių, etape, kuris prasidės Utrechte liepos 4 d. Pirmojo (iš 21 etapo) metu dviratininkai judės į pietus link Belgijos vingiuotu 13,7 kilometrų sprinto ruožu.

„Jaguar F-PACE“ veš keturių narių „Sky“ komandą, kurią sudarys „Sky“ sporto direktorius, gydytojas, mechanikas ir kitas vadovų grandies narys. Platus ir erdvus „F-PACE“ salonas pasiruošęs suteikti visą reikiamą komfortą komandos nariams, o didžiausia savo klasėje bagažinė padės transportuoti „Sky“ komandos reikmenis - dviračių dalis bei įrankius, specialias aprangas, gėrimus bei energetinius gelius.

Norėdami išlaikyti paslaptį, pirmajam „Tour de France“ etapui „Jaguar“ pagamino specialią maskuojančią dangą, kuria ir apgaubs „F-TYPE“. Dangos paviršiuje vaizduojamos unikalios anglies tekstūros bei gumos intarpai. Maskuojantis paviršius neleis visiškai atskleisti šių metų pabaigoje debiutuojančio pirmojo „Jaguar“ visureigio išvaizdos detalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)