Naujasis „Logan MCV“ – tai didelis ir funkcionalus automobilis su erdviu salonu (penkios normalaus dydžio sėdynės, kuriose pakanka vietos penkiems suaugusiems asmenims) ir didžiule 573 litrų talpos bagažine.

Modernus „TCe 90“ trijų cilindrų benzininis variklis su turbokompresoriumi vidutiniškai sunaudoja 5,0 l/100 km, o jo CO2 tarša yra 116 g/km. Planuojantiems važinėti dideliais atstumais, siūloma rinktis automobilį su „dCi 90“ dyzeliniu varikliu, kurio bendros degalų sąnaudos yra 3,8 l/100 km, o tarša anglies dioksidu – tik 99 g/km.

Nors naujasis „Logan MCV“ yra biudžetinės „Dacia“ markės atstovas, papildomos įrangos sąraše galima rasti tokių modernių dalykų kaip daugialypės terpės sistemą „MediaNav“ liečiamu ekranu su radiju, laisvų rankų „Bluetooth“ jungtimi, garso sistema, USB jungtimi ir navigacija, automatinę tolygaus greičio palaikymo sistemą su greičio ribotuvu, automobilio statymo judesio daviklius ir kt. Naujojo universalo modelio pradinė kaina – 29 950 Lt (įskaitant PVM).
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)