Apie automobilius rašanti „Car“ svetainė skelbia sužinojusi, kad naujasis „Bugatti Chiron“ kainuos mažiausiai 2,2 milijonus eurų. Tai beveik dvigubai daugiau nei prieš dešimtmetį debiutavęs „Veyron“ modelis, kurio kaina buvo nuo 1,3 milijono euru. Tad, palyginus su naujos kartos modeliu, dabar atrodo, kad „Veyron“ buvo visai neblogas pasiūlymas.

Šiuo metu jau pagamintas koncepcinis „Bugatti Chiron“ modelis, kurį pamatyti gali tik išskirtiniai potencialūs pirkėjai, o kai kurie jų jau sumokėjo pradinį įnašą dar net neišbandę automobilį.

Tikriausiai dėl to reikia „kaltinti“ techninius duomenis – į automobilį bus montuojamas W16 šešiolikos cilindrų 8.0 l variklis su keturiomis turbinomis, o bendra motoro galia sieks mažiausiai 1500 AG.

Toks superautomobilis iki 100 km/val. įsibėgės per 2,3 sekundes, maksimalus greitis bus didesnis nei 440 km/val., o spidometras bus sužymėtas iki 500 km/val. – čia tiems, kurie nuspręs, kad automobilis nėra pakankamai greitas ir norės dar padidinti jo galią.

Iš viso planuojama pagaminti 500 „Bugatti Chiron“ modelių, tarp kurių bus ir atviros bei specialiosios versijos, kurios kainuos gerokai daugiau nei „bazinis“ 2,2 milijonų eurų vertės automobilis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)