Įsigyti norimą automobilį iš užsienio taps paprasčiau – bendrovė „Baltijos realizacijos centras“ (BRC) pranešė, kad pasirašė bendradarbiavimo sutartį su didžiausiu Europoje naudotų automobilių portalu mobile.de.

Pasak BRC vadovo Mindaugo Sloviko, šis bendradarbiavimas padės lietuviams įsigyti automobilį iš mobile.de duomenų bazės, kurioje talpinama daugiau nei 65 mln. skelbimų iš visos Europos.

„Pirkėjui išsirinkus norimą automobilį iš mobile.de pasirūpinsime pirkimo formalumais, transportavimu, registracija, technine apžiūra bei aptarnavimu“, – teigė M. Slovikas.

Be to, žadama, kad tokiu būdu įsigytam automobiliui bus suteikta 24 mėn. garantija. Išsirinkus norimą mašiną, klientui reikės užpildyti lizingo paraišką – teigiama, kad per vieną darbo dieną jis gaus atsakymą iš visų didžiausių Lietuvoje veikiančių bankų.

BRC tikisi, kad šia paslauga šiemet pasinaudos apie pusė tūkstančio klientų, o kiekvienais ateinančiais metais tikimasi bent po 10 proc. šios paslaugos augimo.

„mobile.international“ GmbH priklauso elektroninės komercijos gigantui „eBay“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)